lørdag 31. oktober 2009

Da er det 4 timer igjen av Alpe-kokurransen vår og hittil er fire av meglerne kvalifisert til tur. Per, Harald, Jonas og John Thomas har safet inn premien og skal kose seg med puddersnø og afterski man ikke finner i fedrelandet. Februar er tiden og nå skal det planlegges! Man må vel i tillegg legge seg i hardtening med lange helger på Hemsedal og mye utavløypenkjøring slik at formen er på topp når vi entrer FrankrikeItaliaØsterikes fjellvidunder. Gratulerer så mye, firkløvret som skal til Alpene! Dere fortjener det og for de andre, det kommer nye muligheter - stå på videre så står du på toppen neste gang!
( Foto: STS Alpereiser )

onsdag 28. oktober 2009

Jenter på vei inn i bransjen - velkommen!

Etter å ha holdt et foredrag på BI sammen med en kollega fikk jeg mange tilbakemeldinger angående antagelser om bransjen vår. Spesielt jenter som er litt redde for at bransjen er mannsdominat og at det kan være vanskelig å lykkes som kvinnelg megler. Dette er jeg veldig glad for å kunne motbevise og bidra til at flere jenter tørr å satse på å bli meglere og gjøre en strålende karriere i eiendomsmarkedet. I følge undersøkelser er de to viktigste grunnene til valg av megler tillit og lokalkunnskap. Dette er egenskaper som er mulig å lære seg. Ikke vær redd - kast deg ut i det! Sørg for å ha et godt forbilde som du kan lære av og bli inspirert av - YOU CAN DO IT, GIRL!

Spennende markedskampanje

Med små bedrifter og begrensede markedsbudsjetter er det ikke hver dag vi kan kjøre kampanjer på tv, radio og andre kanaler som krever mye kapital. Meglerbransjen preges mye av "gratis verdivurderings-syndromet" og "vi kan lokalmarkedet". Til tider ganske kjedelig. Markedsføringen går i hovedsak via de eiendommene man selger. Som en del av et samarbeid med en av våre partnere og utbyggere har vi nå fått muligheten til å kjøre en kampanje på busser og boards for å markedsføre et av prosjektene vi selger. Dette syns jeg er utrolig spennende! Vi vil nå kunne se hva det vil gi i respons når vi er synlig i for oss utradisjonelle kanaler. Boardsene kom opp i helgen og vi pryder i dag togstasjonene på Lillestrøm, Oslo S, Lysaker og Skøyen. Prosjektet er www.metrobolig.no ta en tur på websiden og se hvordan du kan bo fett på Lørenskog!